ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה התאמה בין שמות לזוגיות אוהבת מאת נפתלי פרום

| 18/03/2012 | 0 Comments

תורת הקבלה פנים רבות לה, וכמוה גם אמנות הפענוח של השפעת צירופי האותיות בשמות בני זוג, צירופים המעידים ומשפיעים על הקשר הזוגי. הסופר נפתלי פרום עסק בתורה קבלית זו ובישומיה במשך כעשרים שנה, ופרי עיסוקו בא לידי ביטוי בשורה של ספרים רבי-מכר שהביאו את פשר האותיות והשמות לכל בית בישראל.

 

בשנים האחרונות נטל נפתלי פרום על עצמו משימה רבת היקף – כתיבת ספר המביא את כל הצירופים האפשריים של כל האותיות בצמד שמות הכתוב בעברית. הקבלה מייחסת השפעות שונות לצירופים של אות ראשונה עם אות ראשונה, אות שנייה עם אות שנייה, אות שלישית עם אות שלישית ואות רביעית עם אות רביעית. ומכיוון שבשפה העברית יש 22 אותיות, היכולות להופיע במיקומים שונים — מספר הצירופים הוא אסטרונומי!

 

ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה אינו מותיר אפילו צירוף ללא פירוש! כל צירוף של אותיות, מ"אא" ועד "תת", בכל מיקום בשמות, זוכה לניתוח ולפירוש רחב היקף.

 

ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה הוא המדריך המלא והמקיף ביותר שניתן להעלות על הכתב. כל צירוף שמות, הן שמות שמקורם עברי והן שמות לועזיים (הנכתבים באותיות עבריות) ניתן לפירוש באופן פרטני וייחודי, בכל תחומי החיים… על ידי כל קורא וקורא של הספר!

 

נפתלי פרום יועץ בתחומים שונים: זוגיות, פרנסה, קשיים והרגשת חסימות מנטליות ומרצה מבוקש בתחומים אלה מזה כעשר שנים. כמו כן הוא יועץ ארגוני ועוסק בתחום האימון האישי. מקיים הרצאות, סדנאות, קורסים וחוגי בית והעשרה. יליד 1969, בני-ברק, מתגורר כיום בתל-אביב.

 

ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה  מצטרף לרשימת ספריו רבי המכר של נפתלי פרום, שראו אור בהוצאת אסטרולוג: "התאמות לנישואין על פי הקבלה", "זיווג מן השמיים לפי הקבלה", "כוח האותיות והשמות", "ללמוד מילדים" ו"ספר הזוגיות". בקרוב עומד לראות אור ספר נוסף פרי עטו בחירת שמות לילדים על פי הקבלה גם הוא בהוצאת אסטרולוג.

 

הקדמה ופרק מתוך ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה

 

הקדמת המול

 

ספר זה נותן, בידיכם, הקוראים, כלי רב עצמה לניתוח שלם ככל האפשר של אופי ומהות הקשרים – בכל תחומי החיים – הנוצרים בין בני זוג. הקבלה היהודית מלמדת כי קשר זה בא לידי ביטוי בצירוף השמות של בני הזוג. כפי שלכל שם ושם ישנה משמעות וישנן תכונות המיוחדות לשם ולאדם הנושא אותו, כך ישנה משמעות מיוחדת לצירוף השמות של כל זוג וזוג.

הקבלה מלמדת כי קשרים אלה בין השמות הם "אנכיים". כלומר, אם אנו כותבים שני שמות, זה מתחת לזה, הקשר הנו אנכי: אות ראשונה עם אות ראשונה, אות שנייה עם אות שנייה, אות שלישית עם אות שלישית ואות רביעית עם אות  רביעית.

צירוף האותיות הרביעיות מכיל  גם את צירופי כל האותיות הבאות אחרי אות רביעית בשם – אם ישנן כאלו. לעומת זאת חשוב לזכור כי אם אין צירוף אותיות – למשל בדיקת התאמה בין שם של שתי אותיות ושם של חמש אותיות – מנתחים רק את את האותיות שיש בהן צירוף (שתיים משם אחד ושתיים ראשונות משם שני). זו אחת  הסיבות שקבליסטים מציעים לבחור לנולדים שמות של ארבע אותיות לפחות.

בקבלה אין חשיבות לסדר האותיות בתוך כל צירוף אותיות. כלומר, משמעות הצירוף "ב+ש" זהה לחלוטין למשמעות הצירוף "ש+ב". מכאן שאין שוב חשיבות איזה שם כותבים "למעלה" ואיזה שם כותבים "למטה". בספר תמצאו את הצירוף "בש", והוא כולל בתוכו וזהה לחלוטין לצירוץ "שב". חפשו את הצירופים תמיד לפי סדר האותיות העבריות (כלומר "בש" ולא "שב". 

זכרו כי ההתאמות הן תמיד – ללא יוצאים מהכלל – ראשונה עם  ראשונה, שנייה עם שנייה, שלישית עם שלישית, רביעית  עם רביעית. התחכמויות  או קיצורי דרך (למשל צירוף "אלכסוני" של אות ראשונה עם אות שלישית) משבשים את הפרשנות.

חובה לאיית את השמות באופן  הרגיל בו מוכר האדם ובו הוא כותב את שמו. למשל, אם אדם ידוע בשם "דובי" – כך יש לכתוב את שמו! בשום פנים ואופן אין לכתוב לצורך התאמה "דב" או "דוב", כיוון שאז ישתנו צמדי האותיות. זכרו כי אות סופית נחשבת כאות רגילה, כלומר כ=ך, וכדומה.

בסוף  הספר מצורפים דפי עזר, שבעזרתם תלמדו לדייק בניתוח ובפענוח ההתאמה הזוגית – עבורכם ועבור אחרים.

א.ב.מ

 

הקדמה

פעמים רבות, חיבור האותיות של שני בני זוג מורה על קשר טוב, מוצלח ומהמם ביניהם, אך משום-מה בפועל הזוגיות שלהם אינה מוצלחת. נראה שנושא החברות הוא עניין אחד, ואילו הזוגיות היא נושא אחר.

לא תמיד קשר טוב יכול להצליח כזוגיות, ולא תמיד זוגיות טובה מעידה על חברות אמת. אנשים יכולים להיות חברי נפש אמיתיים, אבל זוג לא ממש מוצלח.

הסיבות לכך רבות, אך ניתן לדייק ולומר שבתחום הזוגי כל האמוציות שולטות, ואילו בתחום החברי האמוציות הן לא הפן הדומיננטי. מכיוון שהתחום הזוגי הוא המקום בו האמוציות שולטות, בו אנו נעלבים ופגיעים יותר, החברות משתנה והופכת לדבר אחר. יחידי סגולה כנראה מצליחים לשמור גם על חברות אמיצה ועל ידידות נפש חזקה בתוך המסגרת הזוגית. דבר זה יסביר מדוע בתקופתנו זוגות רבים מתגרשים או חיים בחוסר אושר ובחוסר סיפוק.

בכל מקרה, כל מה שאני כותב בספר זה הוא רק פוטנציאל לקשר חברי מעולה. זה ממש לא מחייב שהשניים יצליחו כבני זוג. מה שבטוח הוא שבמקרה שחיבור האותיות הוא טוב, שני אנשים אלה יישארו חברים טובים ותמיד תהיה ביניהם אהבה או משיכה גדולה. לעומת זאת, אם חיבור האותיות איננו טוב, אזי הקשר שלהם לא יהיה טוב וגם ייגמר לרוב בצורה לא יפה ובצרימה לא נעימה.

חשוב לי להדגיש: חיבור האותיות מורה האם קיים או לא קיים בין שני אנשים קשר נשמתי חזק, אבל הוא אינו מלמד אותנו בהכרח האם קשר זה יצליח כזוגיות או לא.

כל מה שנכתב בספר זה עבר מחקר וחקירה על יָדִי ועל יְדֵי עוד הרבה אנשים בסביבתי, כך שהכול כאן מדויק ונכון. אתם צריכים לחפש את הפוטנציאל הטוב שבספר הזה, ולנסות למשוך אותו לכיוון הזוגי כדי להתמיד ולהצליח בזוגיות. הספר עוסק בפוטנציאל לזוגיות טובה או גרועה, אבל אי אפשר להתייחס אליו כאילו הוא מצביע מפורשות על הצלחה מוחלטת בזוגיות. למעשה, ספר זה מתעסק יותר בקשר בין בני הזוג עצמם כחברים, בכבוד ביניהם, במשיכה המינית ביניהם, בתגובות שלהם בחיי היומיום, ומכל אלה ניתן להסיק כמובן כיצד תיראה הזוגיות שלהם.

ככל שתבדקו את הכתוב כאן, תהיו נפעמים מהשיטה שהמציאו חכמינו, אותה פיתחתי אני לרמה מעט גבוהה יותר. אבל שוב — אין לזה שום קשר להבטחת הצלחה בנישואים, שבהם המרכיב הדומיננטי הוא רגשות, אמוציות, רגישוּת ופגיעוּת.

והערה נוספת: ספר זה מתייחס אך ורק להתאמה בין אנשים לצורך זוגיות. הוא שם דגש על התחום הרגשי ועל המשיכה המינית. לכן, מספר זה ניתן ללמוד הרבה על יחסים זוגיים, ומעט פחות על יחסים כמו יחסי הורים-ילדים, אחים או חברים. אמנם ניתן להוציא את העיקר ממה שכתוב כאן ולהסיק מכך על קשרים מסוג אחר, אך רק קורא מיומן שלמד את הכתוב יודע לעשות זאת בצורה מושלמת. חיבור האותיות בין הורים לילדים משמעותו תהיה שונה מאשר חיבור האותיות ביחסים בינאישיים. מאחר שספר זה קשור לעולם האמוציונלי יותר מאשר לפן האישי-חברתי, הוא נכון בעיקר לכל מה שבינו לבינה.

כיצד לפרש את צירופי האותיות

בבואנו לקבוע האם זוגיות וקשר כלשהו יעלו יפה או לא, אנו מחברים את האותיות בשמות שני בני הזוג, בהתאמה. האות הראשונה בשם בת הזוג עם האות הראשונה בשם בן הזוג, וכך גם באות השנייה, השלישית והלאה.

עלינו להסתכל בראש ובראשונה על חיבור האותיות הראשונות, ורק לאחר מכן על חיבור האותיות השניות. חשיבותן של האותיות הולכת ופוחתת, מן הראשונה ועד לאחרונה. האותיות הראשונות והשניות הן הקובעות את טיב הקשר. שאר האותיות רק מחזקות או מחלישות אותן.

לדוגמה: אישה ששמה יהודית, האות הראשונה בשמה היא י’.

בן זוגה ששמו חיים, האות הראשונה בשמו היא ח’.

החיבור בין אותיות אלה נותן לנו את המילה “חי“, שפירושה חיים.

האות השנייה בשם יהודית היא ה’.

האות השנייה בשם חיים היא י’.

זה נותן לנו את המילה “הי“, שמשמעה שמחה ועונג.

 

משמעות מיקומי האותיות

אות ראשונהמייצגת את ההתאמה הנפשית בין בני הזוג, את טיב החשיבה של כל אחד מהם, ואת רמת החברות ביניהם.

אות שנייהמייצגת את הקשר הרגשי בין בני הזוג, את המשיכה המינית ביניהם, את הצרכים הרגשיים שלהם בזוגיות, ואת יחסם לבית, למשפחה ולילדים.

אות שלישיתמייצגת את הקשיים בקשר הזוגי: כיצד בני הזוג מתנהגים בעת כעס, מתח או ריב, ומהו התיקון של כל אחד מהם.

אות רביעית – מייצגת את הפן החברתי ואת התחום המעשי של בני הזוג. אות זו מלמדת אותנו כיצד בני הזוג פועלים יחד ולבד בבית ובמקום העבודה, במה הם מוכשרים ומה היתרונות והחסרונות המעשיים שלהם. אות זו מלמדת אותנו גם כיצד בני הזוג נוהגים עם חבריהם, ואיזו אנרגיה הם מביאים לחברה.

 

כללי ההתאמה

1. אם חיבור האותיות הראשונות מעולה אך חיבור האותיות השניות איננו טוב: יש קשר של חברות אמיצה וטובה, וכן ישנה תקשורת טובה. עם זאת, חסר משהו בתחום הרגשות והמיניות. ישנה תחושה של חסך באזורים הללו.

2. אם חיבור האותיות השניות מצוין אבל חיבור האותיות הראשונות איננו טוב: יש משיכה מינית גבוהה ורגשות עזים בין בני הזוג, אך יש חוסר וחסך בתחומי התקשורת והחברות.

3. אם חיבורי האותיות הראשונות והשניות מצוינים: זוגיות זו תחזיק מעמד הרבה זמן, כי יש בין בני זוג אלה אהבה גדולה לתמיד. אם חס וחלילה הם נפרדו מכל סיבה שהיא, אזי הם תמיד יישאו בלבם את הפצע הזה של הפרידה. הם עלולים לחוש פספוס רציני בחייהם בשל הפרידה הזו. לזוג נשוי זהו הקשר הטוב ביותר. ישנה תחושה של מיצוי בכל התחומים.

4. אם החיבורים של האותיות השלישית והרביעית אינם טובים, אבל לעומתם החיבורים של האותיות הראשונות והשניות טובים: גם אז קשר זה יעלה יפה. הזוגיות עצמה מוצלחת, אך ישנו קושי בעת ריב, בתחום העשייה וביחסים עם חברים.

5. אם החיבורים של האותיות הראשונות, השניות והשלישיות כולם אינם טובים: קשר זה גרוע ורע מאוד. עדיף להימנע מקשר זה. ישנה תחושה של חוסר מזל בזוגיות זו.

6. אם החיבורים מצוינים באות הראשונה, השנייה והשלישית: ישנה אהבה ענקית, משיכה מינית לוהטת וכבוד הדדי רב גם בעת כעס או במצבים קשים. ישנה תחושה של מיצוי טוב של הפוטנציאל האישי והזוגי.

7. אם חיבור האותיות הוא טוב באות הראשונה, השנייה, השלישית וגם הרביעית: זוג זה זוכה לאושר. ישנה תחושה של מיצוי עצמי, אושר וסיפוק רב מהחיים ומהילדים.

8. אם חיבורן של ארבע האותיות הללו הוא רע: הדבר עלול להוביל למחלות ולמזל רע בחיים. אין תקשורת וישנה תחושה של חוסר מזל ושל חוסר הצלחה כללית בחיים.

9. אם חיבור האותיות הראשונה והשנייה איננו טוב, אבל חיבור האותיות השלישית והרביעית טוב: קשר זה יחזיק מעמד למרות הקשיים. טוב לבני זוג אלה עם החברים, וגם אין כעס רב ביניהם, שכן לא ממש אכפת להם זה מזה, למרות שתיתכן אהבה (אהבה ואכפתיות הם שני דברים שונים). ישנה תחושה של חוסר סיפוק רגשי.

10. אם חיבור האותיות הראשונה, השנייה והרביעית איננו טוב, ורק חיבור האות השלישית טוב; או אם חיבור האותיות הראשונה, השנייה והשלישית איננו טוב, ורק חיבור האות הרביעית טוב: מדובר בקשר לא טוב ולא מומלץ כלל וכלל. ישנה תחושה שאין זוגיות וחברות.

 

משמעות צירופי האותיות

הצירוף “אא“ — האותיות א’ ו-א’ באות ראשונה  

קשר טוב מאוד, או לחלופין מצב של חוסר קשר בו כל אחד חי בעולם משלו.

צירוף האותיות א’ ו-א’ באות הראשונה יוצר קשר שכלתני ויוצא דופן. שני בני הזוג הם אנשים בלתי שגרתיים. חשיבתם פתוחה ומקורית, ובעניין הזה הם מאוד מתאימים. שניהם נמשכים ללימודים או לידע בתחומים לא שגרתיים כמו אסטרונומיה, חלל, תעופה, אלקטרוניקה, חוצנים, עב“מים ועוד. כל אחד נותן לשני את החופש האישי לו הוא זקוק. עליהם להיזהר מנטייה לעיקשות ועקשנות זה כלפי זו.

שניהם חושבים על רפורמות ושינויים במבנה הבייתי ובמבנה החברתי, ותמיד יש להם רעיונות יעילים לכל דבר. שניהם מרדנים, ולכן הקשר יכול להיות על בסיס מרדני. שניהם מחפשי אמת ורוחניים. הם שונאים שגרה ולא אוהבים ללכת בתלם. לעתים הם נחשבים למוזרים. לשניהם יכולת המצאה מעולה והם מגלים קשר עם כל דבר בלתי שגרתי וחדש. באופן כללי ניתן לומר שקשר זה הוא קשר שיכול להצליח מאוד, כי שניהם באותו הראש.

עם זאת, חיבור האות א’ עם האות א’ מסמל לעתים שכל אחד נמצא בעולם אישי משלו ושאין קשר בינו לבין בן/ת הזוג שלו. צירוף האותיות א’ ו-א’ נותן את המילה “א’-א’“, שבלשון הדיבור משמעותה “מעולה, מצוין, דבר טוב ונפלא“, אך לחלופין הוא מסמל נתק מוחלט וחוסר קשר אמיתי ורגשי. הם יצליחו אם לא יפריעו זה לזה בענייניהם האישיים.

 

הצירוף “אא“ — האותיות א’ ו-א’ באות שנייה

קשר רומנטי ורוחני, או לחלופין חוסר קשר ומצב בו כל אחד חי בעולם שלו.

צירוף האותיות א’ ו-א’ באות השנייה מצביע על כך ששני בני הזוג הם רומנטיים, בעלי אידיאלים, רוצים לתת ולקבל אהבה, נאמנים ורוחניים. הקשר מבוסס על הערכה, כבוד וידידות. נושא המין יכול להיות מאוד עיקרי וחשוב, אך לעתים הקשר יכול להיות אפלטוני. ייתכן צורך לחוות מין בצורה יוצאת דופן ולא מקובלת. ייתכנו רעיונות לא שגרתיים באשר למין או באשר לזוגיות.

הם נראים כאנשים קרים או מאופקים או שאינם מראים חיבה וידידות, אך זוהי המסכה שלהם. הם באמת אנשים לבביים, ידידותיים וטובים. יש להם לב טוב ושאיפה לעזור לזולת. הם אנשים מאוד ישרים והגונים.

צירוף האותיות א’ ו-א’ נותן את המילה “א’-א’“, שבלשון הדיבור משמעותה “מעולה, מצוין, דבר טוב ונפלא“, אך לחלופין הוא מסמל נתק מוחלט וחוסר קשר אמיתי ורגשי. כל אחד נמצא בעולם האישי שלו, ולא תמיד יש שם מקום לאחר (לא בגלל אנוכיות, אלא מרוב אינדיבידואליות). תיתכן עקשנות בזוגיות.

 

הצירוף “אא“ — האותיות א’ ו-א’ באות שלישית

נטייה להתפרצויות זעם.

צירוף האותיות א’ ו-א’ באות השלישית מרמז כי בעת כעס, מתח או עייפות, שניהם עלולים להתפרץ כרוח סערה. אין להם מעצורים. שניהם נהיים עקשנים ולא ניתן להזיז אותם מדעתם. בקיצור, ייתכנו (אם כי לעתים רחוקות) התפרצויות זעם בלתי נשלטות. שניהם עשויים להיות אנשים מוזרים ויוצאי דופן. לשניהם רגישות במערכת העצבים, בשוקיים ובמחזור הדם. ייתכנו חוסר אחריות וחוסר יציבות מרוב פיזור הדעת.

 

הצירוף “אא“ — האותיות א’ ו-א’ באות רביעית ומעלה

קשר טוב מאוד, או שלחלופין כל אחד מהם חי בעולמו האישי.

בתחום המעשי: שני בני הזוג פועלים תמיד מתוך הסתכלות רחבה ומתוך ראייה כוללת שתעזור לכל הנוגעים בדבר. הם פותרים בעיות בצורה יסודית ומקיפה, על הצד הטוב ביותר. הם אוהבים לפתור בעיות ורוצים שאף אחד, כולל בן/ת הזוג, לא יעיר להם הערות. הם רוצים להרגיש בשליטה על העניינים. הם חושבים על הכלל יותר מאשר על הפרט כשמדובר בעשייה בזוגיות. כלומר, הם יחשבו על כל הילדים ועל כל המשפחה, ולא רק על בן/ת הזוג לבדו.

בתחום החברתי: שניהם מאוד חברתיים. הם נעימים לחברים שלהם. הם אמיתיים. הם יאמרו את האמת, אך בצורה מכובדת. הם נחשבים לשונים, תמהונים או חכמים מאוד בעיני החברים שלהם. אנשים מרשים לעצמם להתייעץ איתם בעניינים שונים ומגוונים. לעתים החברים קולטים אותם כאנשים מעט מרוחקים וסנובים, למרות שבאמת הם אינם כאלו כלל וכלל. הם מסוגלים להקשיב לכל הנאמר בחבורה. אין להם שום בעיה לשמוע גם דברים שלא נראים לכל אדם, כי הם מבינים שכל אחד הוא שונה ויוצא דופן, ולכן יש להם סבלנות רבה לכל שיגעון של כל אחד.

• • •

 

הצירוף “אב“ (בא)ֶ – האותיות א’ ו-ב’ באות ראשונה

קשר כמו בין אב לבנו או לבתו.

צירוף האותיות א’ ו-ב’ באות הראשונה מצביע על אהבה גדולה ורצון לגונן כמו אב המגן על בנו או בתו. המילה המתקבלת מחיבור אותיות אלו היא “אב“, ולכן הקשר הוא כמו קשר של הורה וילד. ייתכן שאחד מבני הזוג מתייחס לשני בצורה סמכותית או מתוך רצון לגונן עליו.

זהו קשר מומלץ וטוב באופן כללי, אלא אם כן אחד מבני הזוג מרגיש שמגוננים עליו יותר מדי ושבעצם אין לו את האפשרות לצאת מהקן ולהיות עצמאי. רק במקרה של אדם אינדיבידואלי ביותר ומרדן זה לא יתאים, אבל במקרים רגילים זהו קשר מצוין.

קשר זה יכול להצביע על חיבור בין אנשים שפער הגילים ביניהם גדול. כמו כן, נראה כי אחד מבני הזוג מטריח עצמו לבוא אל רעהו (הצירוף “בא“), והוא עושה זאת בשמחה.

 

הצירוף “אב“ (בא)ֶ – האותיות א’ ו-ב’ באות שנייה

קשר חזק מאוד.

צירוף האותיות א’ ו-ב’ באות השנייה מצביע על משיכה מינית גדולה ביותר. ישנה אהבה גדולה מאוד וצורך לגונן על בן/ת הזוג. זהו קשר מהותי, חזק, הדוק ואוהב ביותר. ייתכן שאחד מבני הזוג מגונן מאוד על רעהו ולא משאיר לו מקום לגדול או לדאוג לעצמו. יש לציין ששניהם אנשים דומיננטיים וחזקים באופיים, ולמרות זאת תיתכן תלות מסוימת.

ייתכן קשר שהוא אינו מהחיים הללו, אלא שמדובר בנשמות שמכירות מחיים קודמים.

אחד מהם הוא אדם פרקטי, מעשי, עסקי ותכליתי, ואילו השני הוא אדם הוגה וחושב. הקשר שיתופי מאוד וחזק. הם מדברים הרבה ויש ביניהם אמון רב. נראה שישנה תקשורת טובה וחברות אמיצה. זהו קשר מצוין ומומלץ. ישנם ביניהם געגועים רבים, ומרוב אהבה אחד מהם מוכן לכתת את רגליו למושא אהבתו, אפילו אם המרחק גדול.

 

הצירוף “אב“ (בא)ֶ – האותיות א’ ו-ב’ באות שלישית

תיתכן תחושת שתלטנות או סמכות יתר.

צירוף האותיות א’ ו-ב’ באות השלישית מצביע על כך שבעת כעס, מתח, עייפות או רוגז נוצרת מערכת כוחות כמו בין אב לבנו או בתו. לכן תיתכן תחושה של השתלטות או תחושה של צורך במרדנות. ייתכן כי אחד מהם חושב שאם הוא לא ייקח את מלוא האחריות ויטיל סדר, משמעת ובגרות — שום דבר לא יזוז בבית.

באופן כללי, גם באות זו הקשר עדיין יציב וחזק. לכן גם בעת מתח או כעס בביתם, כל אחד יודע כי בסך הכול הוא אהוב ורצוי, והביטחון האישי לא נעלם או יורד. ייתכנו התפרצויות של אחד מהם מול איפוק של השני, הנוטה לנטור טינה.

 

הצירוף “אב“ (בא) – האותיות א’ ו-ב’ באות רביעית ומעלה

קשר מצוין ואבהי.

בתחום המעשי: אחד מבני הזוג רוצה לעשות טוב לשני, ולכן הוא לוקח על עצמו הרבה מטלות ואחריות, כדי להקל או להיות ג’נטלמן או מפנק.

בתחום החברתי: הם חברותיים וידידותיים לסביבה. בחברה הם נותנים תחושה של זוגיות טובה, של חברות אמת ושל ידידות אמיצה.

• • •

 

הצירוף “גא“ — האותיות א’ ו-ג’ באות ראשונה

קשר חם ואינטנסיבי.

צירוף האותיות א’ ו-ג’ באות הראשונה בשם מצביע על קשר חם, מיני, אוהב, קשר של התלהבות הדדית. הקשר מצליח להוציא משני בני הזוג המון חום, התלהבות, שמחת חיים, מרץ ויוזמה.

תיתכן הידלקות מהירה, לטוב ולרע. הווה אומר, ייתכן שקשר זה נוצר מהידלקות שניצתה באחת וממשיכה גבוהה. ישנה כימיה טובה, שגם היא קשורה למשהו גופני. מצד שני, הם מתרגזים מהר זה על זו (אך הם גם נרגעים מהר).

שניהם חכמים, אינטלקטואלים ואוהבים לדבר. התקשורת יכולה להיות מאוד טובה, ולכן יש פוטנציאל רב להצלחה בקשר זה. שניהם מזינים זה את זה ומצליחים להוציא זה מזה את תכונות האש, שהן ביטחון, פעילות, יוזמה, נחישות, שמחת חיים ועוד. הם אנשים שאוהבים ללמוד לימודים גבוהים או לא שגרתיים. יש להם נטייה לפילוסופיה או לפילוסופיה רוחנית. הם מתגאים זה בזו.

הצירוף “גא“ — האותיות א’ ו-ג’ באות שנייה

קשר חם, אינטנסיבי ומיני.

צירוף האותיות א’ ו-ג’ באות השנייה בשם מצביע על קשר רגשי חם, לוהט, מזין ואוהב. ישנה התלהבות הדדית ומשיכה מינית גבוהה מאוד.

הרגשות נלהבים רוב הזמן. לכן תיתכן גם נטייה לכעס ואף להתפרצויות זעם. באופן כללי מדובר בקשר מעולה ומצוין. הקשר המיני מזין וטוב. נדמה כי יש להם את היכולת לפרגן זה לזו די בקלות. הם מתגאים זה בזו.

הצירוף “גא“ — האותיות א’ ו-ג’ באות שלישית

קשר לוהט, עם הרבה זעם וכעס בעת ריב או מתח.

צירוף האותיות א’ ו-ג’ באות השלישית בשם מצביע על כעסים וזעם היוצאים מבני הזוג בעת מתח או כעס, או בשעה שאחד מהם דורך על היבלת של בן/ת זוגו. הם עלולים להתעצבן די מהר זה מזו. לכן, כל עוד הם נזהרים שלא להרגיז זה את זו, הקשר יהיה מצוין ומעולה, אך אם הם יחרחרו ריב ביניהם תיווצר בעיה של המון תסכול, כעס ועצבים. אחד מהם צריך ללמוד להיות יותר סבלני וסובלני, ואילו השני צריך ללמוד להיות יותר רגוע ומאוזן, ולא להתפרץ.

הצירוף “גא“ — האותיות א’ ו-ג’ באות רביעית ומעלה

קשר חם ואינטנסיבי.

בתחום המעשי: בזוגיות זו ישנה אנרגיה רבה של פעילות ועשייה. שני בני הזוג אנרגטיים. הם עובדים הרבה או עסוקים כל הזמן. הם מעודדים זה את זו לעשייה ולפעילות, גם אם זה לא עידוד מילולי. פשוט ישנה אנרגיה של עשייה, יוזמה ויזמות במפגש בין שני האנשים הללו. הם מזיזים עניינים בכל תחום. נראה כי הם לוקחים אחריות טובה על ענייני הבית.

בתחום החברתי: אנשים אלה מביאים עימם המון אנרגיה של חום והתלהבות במגעם עם החברה. ייתכן שהם חייכנים ומשרים אנרגיה טובה בכל מקום בו הם נמצאים. הם נחשבים לחברותיים ודינמיים. יש הרבה צחוקים והתלהבות בחברתם.

• • •

 

 

הצירוף “אד“ — האותיות א’ ו-ד’ באות ראשונה

קשר חם ולוהט, אך מישהו מבני הזוג לא נמצא הרבה בבית.

צירוף האותיות א’ ו-ד’ יוצר את המילה “אד“, מילת היחיד לאדים העולים מדבר-מה חם. יש לכך כמה פירושים: מישהו מבני הזוג לא נמצא הרבה בבית. הוא רוב הזמן מחוץ לבית, עסוק בענייניו, ויש בו משהו חמקמק ובלתי נתפס. זהו קשר חם, לוהט, יצרי, מיני ובעל משיכה גבוהה. בני הזוג מצליחים להוציא זה מזו את כל הלהט, החום, היוזמה, המרץ, הפעילות ושאר תכונות האש.

שניהם חכמים, אוהבי חופש ובעלי דעה עצמאית לחלוטין. עליהם ללמוד לכבד זה את זו ולא לשים גבולות זה לזו או לדכא אחד את השני. אחרת מיד יקרה פיצוץ או מלחמה. שניהם חייבים את החופש האישי שלהם. לשניהם לב טוב והם גומלי חסדים, למרות ששניהם יודעים טוב מאוד לדאוג לאינטרסים של עצמם.

 

הצירוף “אד“ — האותיות א’ ו-ד’ באות שנייה

קשר חם ולוהט, אך מישהו מבני הזוג לא נמצא הרבה בבית.

צירוף האותיות א’ ו-ד’ יוצר את המילה “אד“, מילת היחיד לאדים העולים מדבר-מה חם. המילה “אד“ מביעה חום אך גם מרמזת על דבר-מה חמקמק ולא תמיד נגיש. יש בין בני זוג אלה אהבה גדולה, משיכה מינית לוהטת וחמה, התלהבות הדדית והערכה הדדית. זהו חיבור טוב ויפה, עם רגשות חמים ונלהבים. עם זאת, אחד מהם לא נמצא הרבה בבית. הוא נעלם. הוא אוהב להיות הרבה בחוץ, או שלרגל עסקיו ועבודתו עליו לשהות רבות מחוץ לבית. יוצא אם כן שהמפגשים ביניהם נדירים יחסית.

עליהם להיזהר שלא להרגיז זה את זו, כי הם יודעים היטב היכן נקודת התורפה של בן/ת הזוג ומה מדליק אותו בשנייה אחת. עליהם להיות סבלניים זה עם זו ולא לחמם את הגזרה, בעיקר ברגעים של חוסר שלווה.

 

הצירוף “אד“ — האותיות א’ ו-ד’ באות שלישית

קשר המלווה בסערות וכעסים.

צירוף האותיות א’ ו-ד’ יוצר את המילה “אד“, מילת היחיד לאדים העולים מדבר-מה חם. המילה “אד“ מביעה חום אך גם מרמזת על דבר-מה חמקמק ולא תמיד נגיש. בני הזוג מכירים היטב את החולשות זה של זה, ולעתים הם מחממים או מדליקים זה את זה, דבר הגורם למריבות ולמתחים לא קלים. הריבים שלהם לוהטים, ומתנהלים בטונים גבוהים וצורמניים. ייתכן שבעת ריב או מתח אחד מהם מעדיף לצאת מהבית עד יעבור זעם. עליו ללמוד שלצאת זה לא רע, אלא שקודם צריכים לתקשר ולפתור את הבעיה ורק אחר כך ללכת.

 

הצירוף “אד“ — האותיות א’ ו-ד’ באות רביעית ומעלה

קשר חם ולוהט, אך מישהו מבני הזוג לא נמצא הרבה בבית.

צירוף האותיות א’ ו-ד’ יוצר את המילה “אד“, מילת היחיד לאדים העולים מדבר-מה חם. המילה “אד“ מביעה חום אך גם מרמזת על דבר-מה חמקמק ולא תמיד נגיש.

בתחום המעשי: בזוגיות זו ישנה אנרגיה רבה של פעילות ועשייה. שניהם אנרגטיים, והם עובדים כנראה הרבה או עסוקים כל הזמן. הם מעודדים זה את זו לעשייה ולפעילות, גם אם זה לא עידוד מילולי. פשוט ישנה אנרגיה של עשייה ויוזמה או יזמות במפגש בין שני האנשים הללו. הם מזיזים עניינים בכל תחום. נראה כי הם לוקחים אחריות טובה על ענייני הבית. מצד שני, ייתכן גם חוסר רצון לעשייה ולפעילות, היעדר יוזמה ואי לקיחת אחריות. חיבור האותיות א’ ו-ד’ מרמז על דיכוטומיה (דבר והיפוכו), ולכן ייתכן שלפעמים הדברים ביניהם כך, ולפעמים אחרת.

בתחום החברתי: הם מביאים עימם המון אנרגיה של חום והתלהבות במגעם עם החברה. ייתכן שהם חייכנים ומשרים אנרגיה טובה בכל מקום בו הם נמצאים. הם נחשבים לחברותיים ודינמיים. יש הרבה צחוקים והתלהבות בחברתם. מצד שני, ייתכן שלא יוצא להם (או לאחד מהם) להתרועע הרבה עם החברים, מכל מיני סיבות.

• • •

 

ספר צירופי האותיות והשמות לפי הקבלה – התאמה בין שמות לזוגיות אוהבת מאת נפתלי פרום, הוצאת אסטרולוג, שנת 2012, 512 עמודים.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , , , , , , , ,

Category: דף הבית פנאי, ניו אייג' ומיסטיקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.