ספרים סופרים ומה שביניהם – תכנית ראיונות ברדיו קס"ם 106אפאם – יום רביעי ה- 8 באוגוסט 2018
![ספרים סופרים ומה שביניהם](https://readbooks.co.il/wp-content/uploads/2018/05/read-books4-3-150x150.jpg)
ספרים סופרים ומה שביניהם
ספרים סופרים ומה שביניהם – תכנית ראיונות ברדיו קס"ם 106 FM – יום רביעי ה- 8 באוגוסט 2018
משתתפים:
את ספרו המסע אל המשמעות זכה לראות משה ניזרי מודפס שבוע לפני פטירתו. ביתו אושרה ניזרי שהייתה שותפה בעריכת הספר, סיפרה על הספר ועל ההשראה לכתיבתו. (הוצאת ניב)
![המסע אל המשמעות מאת משה ע. ניזרי](https://readbooks.co.il/wp-content/uploads/2018/08/המסע-אל-המשמעות-מאת-משה-ע.-ניזרי-192x300.jpg)
המסע אל המשמעות מאת משה ע. ניזרי
הבלוגרית שרית פלד סיפרה על מעשה בילדה בודדה, ספר הילדים שכתבה המשוררת והסופרת מרים ילן שטקליס ושיצא השבוע במהדורה חדשה ורעננה עם איוריה הנפלאים של המאיירת איה גורדון נוי. (הוצאת כנרת)
![מעשה בילדה בודדה - מרים ילן שטקליס, איורים איה גורדון נוי](https://readbooks.co.il/wp-content/uploads/2018/08/מעשה-בילדה-בודדה-מרים-ילן-שטקליס-איורים-איה-גורדון-נוי-1-228x300.jpg)
מעשה בילדה בודדה – מרים ילן שטקליס, איורים איה גורדון נוי
אחת השאלות שמעסיקות ילדים היא אופן הגעתם לעולם. כך הפכנו למשפחה, ספר הילדים שכתבה הילה מידן המתארחת באולפן, מתאר את תהליך יצירת התא המשפחתי שלה ושל בתה שנולדה מתרומת זרע. (הוצאת אוריון)
![כך הפכנו למשפחה מאת הילה מידן](https://readbooks.co.il/wp-content/uploads/2018/08/כך-הפכנו-למשפחה-מאת-הילה-מידן-292x300.jpg)
כך הפכנו למשפחה מאת הילה מידן
Category: דף הבית - הפינה הפתוחה, דף הבית - מאמרים