ספרים סופרים ומה שביניהם – תכנית ראיונות ברדיו קסם 106אפאם מיום 22/10/25

היום – יום רביעי 22/10/25 בתוכנית ספרים סופרים ומה שביניהם ברדיו קסם 106אפאם:

אור ברנט שלו (צילום זהר נוי)

אור ברנט שלו, חלוץ בתחום הגיימיפיקיישן וממציא שיטת "המשחקולוגיה", מחבר הספר משחקים עושים את העבודה: חוכמת המשחקולוגיה הופך את מה שנראה כ"עבודה קשה" למשחק מהנה בעל תוצאות משמעותיות.

הוא התארח הבוקר באולפן בתוכנית ספרים סופרים ומה שביניהם ושמענו ממנו, בין היתר, מהי חוכמת המשחקולוגיה, מה הקשר בין הספר לעבודתו כקוסם, למה כמעט העיפו אותו מבית הספר ואיך למרות שכתב בשגיאות כתיב עד גיל 30 הפך בסופו של דבר לסופר מצליח ולמרצה באקדמיה?

משחקים עושים את העבודה: חוכמת המשחקולוגיה (צילום זהר נוי)

בספרו (הוצאת אוריון) תמצאו סיפורים, תובנות על החיים, מודלים ומחקרים שיהפכו את המשחקולוגיה לכלי רב עוצמה, נגיש ופשוט מאוד להבנה וליישום. אור מציג בספר פן ספרותי חדש שמשלב בין ספרות עיון מקצועית, ספר פסיכולוגיה, ספר עבודה, כלי ניהול וספר פילוסופיה על החיים כמשחק והמשחק כדרך חיים. הוא עוסק בנושאים של התפתחות, יצירתיות והתמודדות מנקודת מבט אישית ומקצועית. בשונה מספרי עיון מקצועיים, זהו ספר יותר יצירתי, יותר חושפני ויותר אינטימי בו סיפורים מהחיים ומארגונים שבחרו לשחק בעבודה. ניכר כי כל אחד מאיתנו יוכל למצוא עניין בסיפורים ובתובנות שמוצעים בספר לחיינו.

Print Friendly, PDF & Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

נגישות