ספרים סופרים ומה שביניהם – תכנית ראיונות ברדיו קס"ם 106 – 19 ביולי 2017

ספרים סופרים ומה שביניהם
ספרים סופרים ומה שביניהם – תכנית ראיונות ברדיו קס"ם 106 – יום רביעי ה- 19 ביולי 2017
נעם נחמן טפר, מחבר הספר אלי כהן – תיק פתוח הנוגע, בין היתר, בשלוש שאלות שנותרו פתוחות בפרשת הריגול המרתקת. נעם חשף מסמכי מודיעין נדירים ועדויות חדשות, המעידים על מעורבותם של ארגוני מודיעין נוספים בפרשה, ומעלים סימני שאלה על הנרטיב הישראלי שהתגבש במהלך יובל השנים שחלפו מאז לכידתו של ׳האיש שלנו בדמשק'.

אלי כהן תיק פתוח מאת נעם נחמן טפר
הסופרת אשכר ארבליך-בריפמן מחברת עיני אוניקס – ספר פרוזה ראשון למבוגרים אחרי 28 ספרים מצליחים לילדים ולנוער. דרמה אנושית עתידנית המתארת את מסעה של בחורה בת 26 שיוצאת למסע חיפוש בעקבות ילדיה הביולוגיים.

עיני אוניקס מאת אשכר ארבליך-בריפמן
נורית משה, מחברת ספר הילדים הילד הכחול שידע הכול, הממחיש לכם שאפשר לאהוב את עצמכם גם אם אתם מרגישים שאתם לא כמו כולם.

הילד הכחול שידע הכל מאת נורית משה
נשוחח גם עם ד"ר ענת גרינשטיין, מחברת מסע אל הלב, המציעה דרך לא שגרתית להתמודד עם אובדן. על פי שיטתה כל טראומה או אובדן אותו אנו חווים נשאר כצלקת בתוכנו. הדרך להבראה היא שחרור אותם משקעים ודפוסים המפריעים לנו להתקדם בחיים ולהגיע לאיזון פיזי ונפשי מחודש. ענת עוסקת באמנות שנים רבות ומעבירה הרצאות וסדנאות לקהלים שונים בנושא תהליכי פרידה ושחרור מדפוסים מעכבים באמצעות יצירה ואומנות.

מסע אל הלב מאת ענת גרינשטיין
Category: דף הבית - הפינה הפתוחה, דף הבית - מאמרים